O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Stavros Dimas danes v spletni klepetalnici o okolju

Kategorija: EU | Datum objave: Monday, 15. 10. 2007 | Avtor:

to.jpgEvropski komisar za okolje Stavros Dimas se bo danes, 15. oktobra, ob prvem mednarodnem dnevu pisanja spletnega dnevnika, udeležil spletne klepetalnice, posvečene okolju.

Komisar bo prek spleta na voljo za klepet med 14. in 17. uro na strani, kjer piše svoj spletni dnevnik, z njim pa boste lahko izmenjali mnenja v angleškem, francoskem, nemškem in grškem jeziku.

Komisar Dimas je dejal:” Mednarodni dan bloga je čudovita iniciativa, ki bo pomagala povečati zavedanje ljudi o pomembnih podnebnih spremembah, katerih priča smo danes vdi. Skušali bomo vključiti vse državljane Evrope in ostali svet in z debato priti do rešitve. To je tudi razlog zakaj pišem blog. Veselim se živahni spletni debati z velikim številom udeležencev.”

Cilj mednarodnega akcijskega dneva bloganja je doseči množično participacijo blogerjev o debati o pomembnih okoljskih problemih. Želijo namreč doseči, da bi vsak bloger na ta dan napisal nekaj o okolju. Trenutno se je na sodelovanje pri dogodku prijavilo že več kot 12 300 blogerjev in skupno več kot 12 milijonov občinstva.

Evropa ima sicer kar 300 milijonov spletnih uporabnikov, spletno mesto evropske komisije pa je trenutno največje spletno mesto na svetu.

Vir: Europe


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt