O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Služba vlade RS za razvoj: “S kvaliteto komentarjev na blogu Slovenija Danes nismo zadovoljni!”

Kategorija: Slovenija | Datum objave: Monday, 11. 08. 2008 | Avtor:

Dr. Žiga TurkKer se je v sredini preteklega meseca zaključila razprava na spletnem mestu Slovenija Danes, s katerim je služba vlade RS za razvoj omogočila državljanom, da ocenijo uspehe vlade v preteklem mandatu, smo ministra povprašali, kako je zadovoljen z izplenom projekta.

Spletno mesto Slovenija Danes je po podatkih ministrstva obiskalo skoraj tri tisoč petsto državljanov, ki so skupaj napravili skoraj deset tisoč ogledov strani. Uporabniki so skupno oddali več kot dvesto komentarjev, po besedah tiskovne predstavnice službe vlade RS za razvoj pa je kvaliteta komentarjev porazna.

“S samim številom komentarjev, ki jih je bilo več kot 200, smo čisto zadovoljni, s kakovostjo komentarjev pa ne moremo reči, da smo zadovoljni. Le nekaj komentarjev je bilo vsebinsko uporabnih,” ocenjuje Eldina Knez, “vseeno pa bomo še naprej redno vse objavljali na spletu in čim pogosteje dopuščali možnost komentiranja in diskusije. Vsaj nekaj uporabnih idej za začetek tudi nekaj pomeni.”

Knezova je še povedala, da so pretežno negativni ton komentarjev pričakovali. “Kdor se strinja, pač ni komentiral. To smo pričakovali,” trdi in še komentira blog Slovenija Danes na domeni .com, ki je nastal kot odziv na vladno pobudo, “komentatorji spletnega mesta prav nobenega podatka iz brošure ne zanikajo, ničesar ne demantirajo.”

Končno poročilo bo objavljeno do konca avgusta, komentiral pa ga bo minister za razvoj, dr. Žiga Turk.

Vir: E-demokracija.si
[tags]slovenija, dostop[/tags]


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt