O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Zvezna država New Jersey še letos s spletnimi igralnicami

Kategorija: Amerika | Datum objave: Monday, 7. 10. 2013 | Avtor:

Prebivalci in obiskovalci ameriške zvezne države New Jersey bodo lahko od 26. novembra 2013 svojo srečo preizkusili tudi v spletnih igralnicah, saj bo New Jersey takrat tudi uradn odprl spletne igralnice, ki bodo na voljo 24 ur na dan in tako postal tretja ameriška zvezna država z legaliziranim spletnim igralništvom.

Iskalci sreče bodo morali biti fizično prisotni v tej zvezni državi, New Jersey pa se bo tako pridružil Nevadi in Delaware, ki že imata legalizirane podobne sisteme za spletno igralništvo. “Pričakujemo, da se nam bo promet povečal za do dvajset odstotkov,” je zadovoljen Robert griffin, direktor Trump Entertainment Resorts, ki v naboru svojih storitev ponuja tudi igralništvo.

Z legalizacijo spletnega igralništva skušajo oblasti pomagati igralnicam, ki se zadnja leta bojujejo z vedno večjim upadom obiskovalcev, čeprav kritiki opozarjajo, da bi lahko zaradi legalizacije spletnega igralništva začeli odpuščati igralniške delavce zaradi selitve obiskovalcev na splet. Oblasti poročajo, da bo devet od dvanajstih igralnic v državi New Jersey sodelovalo v pilotnem projektu.

Igralnice Atlantic Cityja se od leta 2006 naprej borijo z vedno večjimi izgubami, ki so po nekaterih podatkih dosegle že polovico letnega prometa, saj se vedno več igralcev odloča za igralnice, ki so bližje njihovemu domu.

Vir: Yahoo news


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt