O portalu    Avtorji    Kontakt


 

E-dem 12: Napovedujemo drugo konferenco o elektronski demokraciji!

Kategorija: Slovenija | Datum objave: Monday, 11. 06. 2012 | Avtor:

Ekipa E-demokracija.si v sodelovanju z zavodom ARNES napoveduje drugo konferenco o elektronski demokraciji, E-dem 12. Letos bo konferenca dvodnevna, vstop pa bo brezplačen!

Oktobra se bomo na že znani lokaciji spet srečali in preverili, kaj se je na področju politike in spleta zgodilo to leto. Konferenco bo letos otvoril glasnik digitalnih tehnologij RS, Aleš Špetič, nato pa se bo zvrstilo več predavateljev, ki bodo osvetlili pomembne dogodke letošnjega leta.

Za razliko od lanskega leta bo tokrat konferenca dvodnevna. Prvi dan bo na sporedu delavnica družabnih omrežij za nevladne organizacije, ki predstavljajo edinstveno interesno skupino. Kakšne so dobre prakse aktivne komunikacije, kako komunicirati in aktivirati posameznika in še več bomo na delavnici prikazali v teoriji in praksi.

Drugi dan bo na sporedu več predavanj z različnimi tematikami, od predstavitve slovenske kampanje proti sporazumu ACTA, težav pri zagotavljanju komunikacijske zasebnosti na spletu, predstavili bomo projekt omrežene Ljubljane in še več. Program še dopolnjujemo.

Letos so vstopnice za konferenco brezplačne, potrebna je registracija. Več informacij in prijava na spletnem mestu konference E-dem 12.


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt