O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Konferenca E-dem 13 je pred vrati!

Kategorija: Slovenija | Datum objave: Sunday, 20. 10. 2013 | Avtor:

Samo še nekaj dni nas loči pred četrtkom, ko bomo v Kinu Šiška izvedli že tretjo konferenco o elektronski demokraciji z naslovom E-dem 13: Zagotovo vam sledijo!. Na njej bomo s predavanji osvetlili aktualne dogodke na področju e-participacije iztekajočega se leta in skušali ugotoviti, kaj nas čaka v prihodnje.

Potek konference in program

Konferenca se bo začela ob deveti uri zjutraj z uvodnim govorom mag. Benjamina Lesjaka, ki bo otvoril konferenco. Po govoru se bodo zvrstila štiri predavanja s področij nadzora, elektronske participacije, spletnega aktivizma in aktualnih dogodkov, ki smo jim bili priča v letošnjem letu. Celoten program je na voljo na spletišču konference.

Konferenca E-dem 13 je del Internet Week Ljubljana

Internet Week Ljubljana je celotedensko dogajanje, ki združuje dogodke, predavanja in delavnice, povezane z informacijsko družbo. Za več informacij in celoten program svetujemo obisk spletišča Internet Week Ljubljana.

Spletnega prenosa konference E-dem 13 ne bo

Zaradi narave projekta E-demokracija.si, ki že več let obratuje brez kakršnikoli finančnih sredstev, letos spletnega prenosa konference ne bomo mogli zagotoviti, se bomo pa potrudili, da bomo po konferenci na spletu objavili posnetke predavanj in prezentacije.

 


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt