O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Na slovenski konferenci o odnosih z javnostmi tudi o političnemu spletu

Kategorija: Slovenija | Datum objave: Monday, 19. 09. 2011 | Avtor:

Letošnja slovenska konferenca o odnosih z javnostmi bo pozornost namenila tudi političnemu spletu v Sloveniji in tujini. Med drugim bodo panelisti na okrogli mizi razpravljali o predvolilnih kampanjah, komunikacijskih izzivih referendumov v Švici in upravljanju s spletnimi skupnostmi.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) organizira med 12. in 14. oktobrom 2011 v Podčetrtku že 15. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi (SKOJ), največjo strokovno prireditev na področju odnosov z javnostmi v Sloveniji. Osrednja tema jubilejnega, 15. SKOJ je odličnost v komuniciranju kot odgovor na aktualna vprašanja o tem, zakaj izgubimo in kako zgradimo zaupanje.

Programski odbor konference, ki mu predseduje Vita Kernel, člani pa so še Mitja Blagajac, Uroš Hakl, Lavra Munda Slaček in mag. Nada Serajnik Sraka, je objavil razpis panelov za 15. SKOJ s provokativnim pozivom slovenskim komunikatorjem Komu sploh še verjamemo in zakaj? Kot so člani programskega odbora zapisali v razpis, je splošna kriza zaupanja priložnost za slovenske komunikatorje, da na 15. SKOJ predstavijo najboljšo komunikacijsko prakso.

Komunikacijska odličnost pri iskanju rešitev seže do neba, v izvedbi pa stoji trdno na tleh. Zanjo štejejo otipljivi rezultati, dobre strategije in obvladovanje nepredvidenih okoliščin. »Štejejo etičnost, učinkovitost, poznavanje in vključevanje deležnikov. Takšne primere in razprave želimo deliti na letošnjemu SKOJ-u, zato programski odbor vabi slovenske komunikatorje, da predstavijo svoje primere in pomagajo sooblikovati program,« pojasnjuje predsednica programskega odbora Vita Kernel.

V okviru konference bo potekala še tradicionalna dobrodelna akcija Skojček. Slovenski komunikatorji bodo letos zbirali donatorska sredstva skupaj z Rdečimi noski.

Vir: SKOJ


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt